Xerrada – col·loqui: “Europa està en risc”

El dijous 14 de juliol a les 19:30h, el Centre Cívic de Can Cabot i Barba (Plaça Miquel Biada, davant de l’Estació del Ferrocarril) organitza la Xerrada – col.loqui “Europa està en risc” a càrrec de Francesc Gambús, Diputat al Parlament Europeu.

Aquest acte forma part de tot un conjunt de xerrades que s’ han portat a terme en el decurs dels darrers mesos, amb parlamentaris de diferents tendències polítiques.

europa-esta-en-risc

Juny Associatiu – VI Mostra d’Entitats

El dissabte 18, la VI MOSTRA D’ ENTITATS, amb el lema “L’ associacionisme, compromís i servei a la ciutat”. Serà a la Plaça de Santa Anna i a la Riera, des de les 11 del matí a les 9 del vespre, amb diferents actuacions, concerts i tallers per a totes les edats. Diferents entitats del Consell de Cooperació, Solidaritat i Convivència hi participaran activament. La jornada acabarà amb una simbòlica enlairada de globus, amb el tema dels refugiats com a fons.

Juny Associatiu – Conferència i projecció documental

El divendres 17, a les 20h i al Casal “L’Aliança” del carrer de Bonaire , 19a NIT DE LA SOLIDARITAT. Conferència Som socorristes i estem salvant vides, a càrrec de PROACTIVA OPEN ARMS, amb la projecció del documental To Kyma, rescat al mar Egeu. Recollida d’aliments en suport a la Campanya de Càritas Interparroquial de Mataró “Aliments per a la Solidaritat”.