Juny Associatiu – VI Mostra d’Entitats

El dissabte 18, la VI MOSTRA D’ ENTITATS, amb el lema “L’ associacionisme, compromís i servei a la ciutat”. Serà a la Plaça de Santa Anna i a la Riera, des de les 11 del matí a les 9 del vespre, amb diferents actuacions, concerts i tallers per a totes les edats. Diferents entitats del Consell de Cooperació, Solidaritat i Convivència hi participaran activament. La jornada acabarà amb una simbòlica enlairada de globus, amb el tema dels refugiats com a fons.

Juny Associatiu – Conferència i projecció documental

El divendres 17, a les 20h i al Casal “L’Aliança” del carrer de Bonaire , 19a NIT DE LA SOLIDARITAT. Conferència Som socorristes i estem salvant vides, a càrrec de PROACTIVA OPEN ARMS, amb la projecció del documental To Kyma, rescat al mar Egeu. Recollida d’aliments en suport a la Campanya de Càritas Interparroquial de Mataró “Aliments per a la Solidaritat”.

 

Juny Associatiu – Acte “Mataró es solidaritza amb els refugiats”

El dissabte 11 de juny a les 18h, a la Plaça Tirant lo Blanc, es portarà a terme l’acte Mataró es solidaritza amb els refugitas promogut pel Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència. Es pintarà un mural i es farà la lectura d’un manifest. També hi haurà música i xocolatada.

Es tracta d’una activitat del Juny Associatiu organitzat per l’Ajuntament de Mataró junt amb la Diputació de Barcelona.

mataro-se-solidaritza-amb-els-re

 

Juny Associatiu – Projecció del film “La Buena Mentira”

El dimecres 8 de juny a les 20h es projectarà el film La Buena Mentira dirigida per Philippe Falardeau al Foment Mataroní. La presentació la farà Jesús González, de la Taula de Cinema de l’Ajuntament de Mataró, i també dirigirà el col·loqui posterior a la projecció.

Es tracta d’una activitat del Juny Associatiu organitzat per l’Ajuntament de Mataró junt amb la Diputació de Barcelona.

la-buena-mentira