Botiga Solidària

A la Botiga Solidària s’hi venen tota classe de productes d’alimentació i articles d’artesania provinents del denominat Tercer Món garantint que la seva elaboració i comerç són respectuosos amb els principis del Comerç Just.

Situada a l’edifici de La Peixateria, des de fa més de quinze anys la Botiga Solidària treballa per la creació d’una consciència social sobre la importància d’un comerç respectuós i igualitari i ho fa a través de la venda de productes quotidians com el cafè, la xocolata, les galetes o les melmelades, entre molts altres, però que guarden en la seva producció unes condicions més justes pels seus productors i productores i per les seves comunitats.

Des de la Botiga Solidària, el Grup Tercer Món – Mataró s’esforça per ampliar les vendes d’aquests productes a través de jornades de sensibilització o de promoció i també amb la participació de fires i altres punts de venda d’articles de Comerç Just, tant a Mataró com en altres localitats de la comarca. Una vintena de botigues de queviures i centres comercials del ram de l’alimentació de Mataró i comarca col·laboren voluntàriament també en la tasca de venda de productes de la xarxa de Comerç Just.

La responsable de la Botiga Solidària és la Glòria San José, assistida per un bon grup de persones voluntàries.

Botiga Solidària
C/ Barcelona 50, Mataró (08301)
93 796 00 87
botigagtm@gmail.com

Horari
Dilluns: 17:00 – 20:00
De Dimarts a Dissabte: 10:00 – 13:30 i de 17:00 – 20:30

Botiga solidaria 01