Oikocredit

L’associació Oikocredit Catalunya forma part de la cooperativa Oikocredit Internacional i té com a principal objectiu la inversió responsable de les aportacions dels seus socis i sòcies, que es destinen de manera íntegra a la compra de capital social a través de participacions en aquesta cooperativa internacional. Els diners són invertits en la seva totalitat al finançament de projectes pel desenvolupament dels països del surt a través de préstecs. Així doncs, es tracta d’una eina de la Banca Ètica que permet generar tant un benefici econòmic com social a totes les parts participants.

Des d’Oikocredit s’entén l’economia com una poderosa eina de transformació social i, per això, és necessari posar-la al servei de les persones ja que, a través d’una inversió responsable, es pot provocar un impacte social clau en la vida de milers de persones.

El Grup Tercer Món s’ofereix com a entitat de suport de l’Oikocredit per a la difusió del model de transformació social a través de les finances ètiques i les microfinances. La sensibilització i l’educació pel desenvolupament són eines claus per a què cada vegada se sumin més persones a aquest canvi i es multipliqui el seu impacte.

Podeu obtenir més informació sobre l’Oikocredit Catalunya a través de la seva pàgina web o contactant amb el Grup Tercer Món.

oikocredit