Cafè Ciutat

El Cafè Ciutat és una proposta pionera que promou alternatives per a un consum responsable del cafè. Cada municipi participant té el seu propi producte produït per cooperatives cafetaleres del Sud sota els valors del Comerç Just amb unes característiques úniques que s’adapten a tots els gustos dels consumidors.

logocafeciutat

Des d’aquesta iniciativa es pretén impulsar el treball en xarxa tant amb les cooperatives productores de cafè com entre els municipis que comercialitzen el Cafè Ciutat. A través de l’intercanvi d’experiències, s’aconsegueix establir una xarxa cada vegada més sòlida per a la difusió del Comerç Just en la societat.

Els municipis que ja tenen el seu Cafè Ciutat són: Mataró, Terrassa, Manresa, Molins de Rei, Sant Quirze del Vallès, El Prat de Llobregat, Calella, Sant Adrià del Besós, Cerdanyola i Montornès.

El Cafè Ciutat és un projecte desenvolupat per Alternativa3 de Terrassa, la Diputació de Barcelona i la Fundació Grup Tercer Món. La nostra entitat facilita, d’altra banda, l’organització d’activitats diverses i de tallers per promocionar aquesta causa.

Podeu seguir totes les novetats de Cafè Ciutat a través del seu blog.

Cafè Ciutat 01 - Web